No braukšanas reibumā atturēta sieviete domā, ka viņai nozagts motorollers

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pāvilostas novadā kāda sieviete ziņojusi policijai par nozagtu motorolleru, taču izrādījies, ka sievietes paziņa aizvedis motorolleru, lai atturētu viņu no braukšanas alkohola reibumā, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdane.

20.jūnija vakarā ap plkst.23.50 policijā tika saņemts zvans no kādas 1979.gadā dzimušas sievietes, ka Pāvilostas novada Vērgales pagastā ir nozagts viņai piederošs motorollers. Iesaistoties policijas darbiniekiem, noskaidrots, ka motorollers tomēr nav nozagts. Transportlīdzekļa vadītāja bijusi alkohola reibumā, kāds viņas paziņa motorolleru aizvedis, lai novērstu iespēju, ka sieviete to vadītu dzērumā.

«Valsts policija aicina arī citus līdzcilvēkus būt atbildīgiem un, redzot līdzīgas situācijas, iesaistīties, lai nepieļautu transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā,» piebilda Valdmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu