Zemgalē sieviete izkrīt no bēniņu stāva un gūst nopietnas traumas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī Zemgalē kāda 30 gadus veca sieviete nokritusi no mājas trešā, bēniņu stāva jeb no apmēram piecu metru augstuma, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Sieviete guva iegurņa un krūškurvja traumas, turklāt mediķiem ir aizdomas arī par mugurkaula skriemeļu bojājumu. Cietusī slimnīcā tika nogādāta slimnīcā vidēji smagā stāvoklī.

Mediķi vakar sniedza palīdzību arī diviem no augstuma kritušiem bērniem Rīgā, proti, kāds deviņus gadus vecs zēns krita no šūpolēm un guva kājas traumu, bet kāds divus gadus vecs zēns rotaļu laukumā krita no aptuveni divu metru augstuma, kā rezultātā guva kājas un galvas traumas.

Vienlaikus Pierīgā kāda 16 gadus veca meitene krita no zirga, tādējādi gūstot galvas traumu.

Savukārt Zemgalē mediķu palīdzība bija nepieciešama, kad kāds gadu vecs puisēns, iespējams, iedzēra nagu lakas noņemšanas līdzekli, kas atvērts stāvējis uz galda. Bērns tika nogādās slimnīcā tālākai novērošanai ar aizdomām par saindēšanos ar ķīmiskām vielām.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD devies uz 1213 izsaukumiem, no tiem 227 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu