«Vienotības» valde, visticamāk, nepaudīs atbalstu vienam kopīgam priekšsēdētāja amata kandidātam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

«Vienotības» valde, visticamāk, nepaudīs atbalstu vienam kopīgam valdes priekšsēdētāja amata kandidātam, trešdien žurnālistiem teica partijas priekšsēdētājs Andris Piebalgs.

Viņš skaidroja, ka valde nevēlas ierobežot demokrātisko procesu.

Iepriekš daļa «Vienotības» valdes locekļu bija aicinājuši valdi vienoties par vienu kopīgu partijas priekšsēdētāja amata kandidātu.

Atbildot uz citiem jautājumiem par valdes priekšsēdētāja izvēli, Piebalgs teica, ka «Vienotība» ļoti augstu vērtē eirokomisāru, ekspremjeru Valdi Dombrovski (V), taču, ņemot vērā viņa slodzi Eiropas Komisijā, nevar apsvērt viņa kandidatūru partijas vadītāja amatam.

Valde atzinīgi novērtē arī Rīgas domes deputāta Viļņa Ķirša (V) pieteikumu valdes priekšsēdētāja amata vēlēšanās, taču tagad netiks lemts par atbalstu «vienam vai otram» kandidātam, piebilda partijas vadītājs.

«Vienotība» vadību pārvēlēs 19.augustā partijas kongresā. Pašreizējais partijas vadītājs Piebalgs paziņojis, ka uz šo amatu nekandidēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu