Divi vīrieši gūst smagas traumas, krītot no jumta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar divi vīrieši, labojot jumtus, krita un guva smagas traumas, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vienā no gadījumiem Rīgas reģionā 46 gadus vecs vīrietis laboja jumtu virs lieveņa. Jumts bijis slidens, kā rezultātā vīrietis paslīdēja un krita no apmēram četru metru augstuma. Vīrietis guva smagas traumas, tostarp galvas, krūškurvja un mugurkaula bojājumus. Vīrietis tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Tāpat no vairāku metru augstuma, labojot jumtu, krita 35 gadus vecs vīrietis Vidzemē. Viņš guva krūškurvja traumas un rokas lūzumu.

Savukārt 39 gadus vecs vīrietis krita no koka, vācot sveķus. Kritiens bija no apmēram trīs metru augstuma, kā rezultātā vīrietis guva galvas, mugurkaula un rokas traumas.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1168 izsaukumiem, no tiem 208 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu