Rīgas domes Īres valdē atkārtoti plānots iecelt Misiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja akceptējusi konkursa komisijas lēmumu par Andreja Misiņa ievēlēšanu Rīgas pilsētas Īres valdē no namīpašnieku puses, kurš šos pienākumus ir veicis jau iepriekšējā sasaukuma Īres valdē, pavēstīja Rīgas domes pārstāve Dzinta Āboliņa.

Šobrīd Īres valdi vada Narine Abagjana - Šica, kura jau divas reizes iepriekš ir bijusi valdes priekšsēdētāja. Par valdes locekļiem no īrnieku puses ievēlēti Āris Apinis un Ināra Miezīte. Savukārt no īpašnieku/izīrētāju puses līdz šim bija izvēlēta tikai Rita Bednarska, bet uz otra valdes locekļa amatu tika izsludināts atkārtots konkurss.

Īres valde risina nesaskaņas starp dzīvojamo telpu īrniekiem un izīrētājiem, dzīvokļu īpašniekiem un apsaimniekotājiem, nomniekiem un iznomātājiem, kā arī nesaskaņas starp komunālo pakalpojumu sniedzējiem un šo pakalpojumu saņēmējiem. Īres valde darbojas uz domes pilnvaru laiku.

Galīgo lēmumu par Īres valdes ceturtā locekļa ievēlēšanu vēl skatīs Rīgas dome.

Kā ziņots, uz Īres valdes valdes locekļa amatu no īrnieku puses tika izsludināts atkārtots amata konkurss tādā veidā neapstiprinot amatā sākotnējo kandidātu Antonu Šepeti.

Pamatojoties uz deputātu lēmumu par to, ka viens no kandidātiem neatbilst ieņemamajam amatam, pērnā gada 15.decembrī valdi apstiprināja nepilnā sastāvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu