No Daugavas izvilktā auto īpašniece izbrīnīta par atradumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Daugavas ūdeņos meklējot slīkoni, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābēji uzgājuši dzelmē arīdzan "Audi" markas automašīnu. Lai gan mašīnā tika atrasti auto īpašnieces dokumenti, viņa paudusi izbrīnu par upē atrasto automobili, pirmdien ziņoja LNT raidījums "Degpunktā".

Aizvadītajā sestdienā pārmeklējot upes dzelmi, sākumā glābējs Juris Blūzmanis pamanījis meklētā slīkoņa pēdas un tam kājās melnas bikses. „Puskrēslā, taustot tālāk pa kājām, kreisā pusē es sataustīju mašīnas numuru un ar izbrīnu skatījos, ka vīrietis ar straumi mazliet panests zem mašīnas,” atminas glābējs.

Glābēji izvilkuši vīrieša mirstīgās atliekas krastā un pēc tam otrreiz niruši ūdenī izpētīt, vai auto salons ir tukšs. Pēc automašīnas izcelšanas no ūdens par to tika paziņots policijai un konstatēts, ka tas ir bojāts, iespējams, cietis avārijā.

Policija jau atzinusi, ka šī automašīna nav izsludināta meklēšanā, tātad nav bijusi nozagta. Blūzmanis pieļauj, ka auto ūdenī nogrimis ziemā. „Ja mēs izvelkam priekšmetu, kas ūdenī nogulējis kādu gadu, tad tas ir pilnīgi pārklāts ar gliemežvākiem. Šeit tas Audi bija tikai nedaudz pārklāts, tāpēc var teikt, ka tur dzelmē atradies no ziemas saliem,” pieļāva Blūzmanis.

Tā kā automašīnai saglabājusies numura zīme, tika atrasta tās īpašniece. Kā informēja „Degpunktā”, viņa par atradumu bijusi izbrīnīta un apgalvojusi, ka mašīnu vadījis viņas dēls. Taču operatīvie dienesti auto salonā atraduši "Audi" īpašnieces dokumentus un naudu, kas mētājusies uz auto aizmugurējā sēdekļa.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu