Šarlotes ielā var kaklu nolauzt

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Rīgas centrā, netālu no Dailes teātra, šonedēļ bija izveidojusies pamatīga bedre. Noskaidrojām, ka iesēdums uz ietves izveidojies neseno ūdensvada remontdarbu dēļ, kuri netika veikti pēc visām noteiktajām prasībām, kā rezultātā izdarīti pavirši un nekvalitatīvi.

TVNET lasītājs Kaspars rakstīja: «Šonedēļ vedu bērnus pie ārsta uz Šarlotes poliklīniku, kas atrodas blakus Dailes teātrim Brīvības ielā.

Gandrīz pie ieejas mazais dēlēns paklupa un sadauzīja kāju, jo nebija pamanījis lielo un dziļo bedri pie auto stāvvietas apmaksas automāta. Ietve šajā vietā jau tā ir šaura, turklāt tās vidū ir parkomāts.

Foto: TVNET lasītājs

Tā kā bedre izveidojusies pie gandrīz pie pašas poliklīnikas ieejas, pieļauju, ka tur paklūp un pat savainojas diezgan daudz gājēju. Uzskatu, ka šāda bedre būtu salabojama pēc iespējas ātrāk, lai novērstu kāda traģiskāka negadījuma iespējamību.»

Patlaban tur bedre ir tik liela un dziļa, ka kaklu var nolauzt.
Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamentā TVNET informēja, ka Šarlotes ielas ietves iesēdums pēc tā konstatēšanas nekavējoties tika norobežots, lai neapdraudētu gājēju drošību.

Apskates laikā speciālisti secināja, ka

iesēdums uz ietves izveidojies pēc nesen pavirši veiktā ūdensvada remonta,

neievērojot visas prasības, darbs padarīts nekvalitatīvi.

Brauktuves atjaunošanas laikā būvnieks nav pietiekami labi noblietējis grunti.

Uzņēmuma «Rīgas ūdens» apakšuzņēmēji ir informēti par nekvalitatīvi paveikto darbu, un uzdots nekavējoties novērst nepilnības un kvalitatīvi atjaunot segumu.

Šādos gadījumos «Rīgas ūdens» apakšuzņēmējam būvdarbi jāveic bez maksas, proti, par saviem līdzekļiem.

Vai arī Tu esi pamanījis kādu nejēdzību?

Filmē, fotografē un raksti uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu