Ceturtdien atcelts «airBaltic» lidojums no Amsterdamas uz Rīgu; «iestrēgst» ap 100 cilvēku

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdienatcelts aviosabiedrības «airBaltic» lidojums no Amsterdamas uz Rīgu, aģentūrai LETA pastāstīja reisa pasažiere.

Starp reisa pasažieriem ir arī finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), kura caur Amsterdamu atgriežas no Parīzes Francijā, kur ceturtdienEkonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas jeb OECD Ministru padomes sanāksmē Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) un OECD ģenerālsekretārs Anhels Gurija parakstīja līgumu par Latvijas pievienošanos OECD. Latviju padomes sanāksmē pārstāvēja arī finanšu ministre. Premjers gan nav «iestrēdzis» Amsterdamā, jo viņš no Parīzes uz Rīgu aizlidoja ar pārsēšanos Kopenhāgenā.

«airBaltic» reisam no Amsterdamas ceturtdienas vakarā vajadzēja izlidot plkst.18.50. Neoficiāla informācija liecina, ka «Airbaltic» lidmašīna ceļā no Rīgas uz Amsterdamu, iespējams, piedzīvojusi tehniskas problēmas, kā rezultātā devusies atpakaļ uz Rīgu.

Lidostā reisu gaida gan latvieši, gan somi, kā arī igauņi.

Pēc gandrīz divu stundu ilgas gaidīšanas aviokompānija atrisināja radušos situāciju, nodrošinot pasažieriem naktsmājas un reisus uz Rīgu nākamajā dienā.

Patlaban «iestrēgušajiem» pasažieriem tiek organizēta viesnīca.

Lidostas «Rīga» mājaslapā publicēta informācija, ka ceturtdien atcelts plkst.16.25 paredzētais reiss no Rīgas uz Amsterdamu un reiss no Amsterdamas uz Rīgu, kam Latvijas galvaspilsētā jāierodas plkst.22.10.

Ar «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidentu Jāni Vanagu aģentūrai LETA šovakar vēl nav izdevies sazināties, lai noskaidrotu, kāpēc atcelti šie lidojumi.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, pozicionējot sevi kā punktuālāko lidsabiedrību pasaulē. Uzņēmums pērn strādāja ar 285 miljonu eiro apgrozījumu.

Aviokompānijas lielākais īpašnieks ir Latvijas valsts ar 80% kapitāldaļu, savukārt uzņēmumam «Aircraft Leasing 1» pieder aptuveni 20% uzņēmuma akciju. «Aircraft Leasing 1» pilnībā pieder privātajam investoram, Vācijas pilsonim Ralfam Dīteram Montāgam-Girmesam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu