Arī nākamvasar Rīgā gaidāmi sastrēgumi ielu remontu dēļ

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī nākamvasar Rīgā gaidāmi sastrēgumi ielu remontu dēļ, intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» teica Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

«Nākamgad ir paredzēts Krišjāņa Valdemāra ielas remonts un atkal pilsēta stāvēs sastrēgumos, bet ielu neremontēt nevar. Darbu organizācija šeit atkal noteiks visu - cik lielā mērā tas būs,» teica Ušakovs.

Viņš ir pārliecināts, ka Valdemāra ielas remonts notiks neatkarīgi no tā, kas nākamgad uzvarēs Rīgas domes vēlēšanās. «Es domāju, ka pilsētas 2017.gada budžetā plānoto realizēs jebkurš politiskais spēks. Ja ne - lai pasaka godīgi pirms vēlēšanām, ka, piemēram, neremontēs Valdemāra ielu vai atcels brīvbiļetes pensionāriem,» norādīja Rīgas mērs.

Ušakovs piebilda, ka ir ļoti pateicīgs interneta lietotājiem par katru fotogrāfiju no remontdarbu gaitas Barona ielā, jo tas palīdzēja Rīgas domei tikt galā ar visām nejēdzībām, kas ar šo remontu bija saistītas.

Remonts esot pabeigts. «Jūs man varat neticēt, bet iela pabeigta kvalitatīvi - vēl ir jāsaliek soliņi, veloturētāji, atkritumu urnas. Ir pavasarī paredzēts stādīt kokus un ziedu dobes. Starp citu, man bija atsūtīta fotogrāfija ar nikniem komentāriem, kur bija parādītas vietas ar tukšām dobēm un teikts, kādi jūs nelieši, kokus izcirtāt! Mīļie cilvēki, koku tur vispār nebija! Tos ir tikai vēl paredzēts iestādīt jaunus,» skaidroja Ušakovs.

Kā ziņots Krišjāņa Barona ielas brauktuves remontdarbi izmaksājuši 2,6 miljonus eiro, bet ietves - 900 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu