Lūdz apsūdzēt Krievijas pilsoni par psihotropu tablešu kontrabandu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muitas kriminālpārvalde lūgusi sākt kriminālvajāšanu pret Krievijas pilsoni par 1230 psihotropās vielas MDMA saturošu tablešu kontrabandu un realizēšanu, informēja Valsts ieņēmumu dienests (VID).

VID muitas amatpersonas šogad 29.aprīlī pēc speciālā izmeklēšanas eksperimenta veikšanas aizturēja 1969.gadā dzimušu Krievijas pilsoni, kuram izsniegta pastāvīgā uzturēšanās atļauja Latvijā, par 1230 MDMA tablešu kontrabandu un realizēšanu.

Tajā pašā dienā tika veiktas kratīšanas aizturētās personas dzīvesvietā Rīgā un divās automašīnās. Kratīšanu laikā atrasta skaidra nauda - 3500 eiro, kā arī dators un vairākas zibatmiņas.

Muitas kriminālpārvaldes speciālistu aplēses liecina, ka izņemtās vielas vērtība nelegālajā tirgū varētu būt vairāk nekā 6000 eiro.

Kriminālprocess nosūtīts apsūdzības uzrādīšanai Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētai prokuratūrai.

Kriminālprocesa izmeklēšanas laikā kļuva zināms par kādu citu noziegumu - spiedoga viltošanu un tā realizēšanu vai izmantošanu. Šī epizode nodota izmeklēšanai Valsts policijai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu