Barona ielas strādniekus pieķer slaistoties darba laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen, kad Rīgas ielu gatavību jaunajam mācību gadam pārbaudīja Rīgas vadība, remonta vietās bija redzama neparasta rosība. Šķiet, ka strādnieki bija pamatīgi sasparojušies darbam. Savukārt šonedēļ izskatās, ka būvnieku brigādes atkal ļāvušās laiskākam režīmam: nereti redzami strādnieki, kas, bariņā sastājušies, ilgāku laiku pīpē un spriež par dzīvi, ne ar pušplēstu vārdu nepieminot darbu.

TVNET novēroja, ka pirmdien Barona ielas bruģakmeni pārcilāja strādnieki, kuri pat atstarojošās vestes nebija uzvilkuši, neskatoties uz intensīvo satiksmi turpat pie papēžiem.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

TVNET jau vēstījis, ka Barona ielas remonta organizētāji un remontētāji saņēmuši ļoti daudz kritikas par nekvalitatīvi paveikto.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vēl pagājušajā nedēļā rīdzinieki kritizēja remontētājus par to, ka Barona ielas ietves pie skolām nav pabeigtas un bērniem ir jāstaigā pa izrakņātām bedrēm.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tāpat cilvēki izteica neizpratni par jaunā ietves seguma dizainu, norādot, ka ietves segumam izmantoti dažādu materiālu pārpalikumi. Izskatījās, ka segums, kurš paredzēts, lai atvieglotu neredzīgo pārvietošanos, ieklāts nepilnīgi.

Rīdzinieki ir sašutuši arī par akmeņiem, kas tiek aplikti ap kokiem Barona ielā. Vairumu pārmetumu Rīgas domes Satiksmes departamentā noraida.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu