Parakstu vākšana par Latvijas pievienošanu Krievijai draud ar kriminālprocesu (320)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālajā tīklā «Facebook» ievietotais aicinājums piedalīties parakstu vākšanā par Latvijas pievienošanos Krievijai visticamāk beigsies ar kriminālprocesu, šodien intervijā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP).

Viņš norādīja, ka policija veic priekšdarbus, lai noskaidrotu, kas ir šīs iniciatīvas autori.

Kā iepriekš vēstījām, «Facebook» grupa «Ruskie v Latvii» jeb «Krievi Latvijā» ievietojusi savā profilā ziņu, ka Latvijā izsludināta parakstu vākšana par Latvijas pievienošanos Krievijai.

«Ja Latvija atkal atgriezīsies Krievijas sastāvā, tad visiem Latvijas Republikas iedzīvotājiem pavērsies milzīgas attīstības iespējas - daudz lielākas nekā tās ir Eiropas Savienības ietvaros,» teikts Facebook paziņojumā.

Aicinājums parakstīties par Latvijas pievienošanos Krievijai ievietots sabiedrības petīciju portālā «Avaaz.org». Tā autori gan pēdējā rindkopā pauduši, ka šim uzsaukumam nav nekādas nozīmes un tas vērtējams kā joks. Tomēr petīcija ir aktīva un kopš 8.marta vairāki simti Latvijas iedzīvotāju tam bija pauduši atbalstu.

Komentāri (320)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu