Ticams joks: RD vēlas, lai iedzīvotāji, kuriem nepatīk nejēdzības pašvaldības darbā, pamet Rīgu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com/Rīgas mēris

Daudzi sociālo tīklu lietotāji, tajā skaitā portāls TVNET, šodien «uzķērušies» uz kādu samērā ticamu joku - kāds «Twitter» lietotājs pajokojis, ka, ņemot vērā Rīgas domes pieeju pilsētas ielu remontdarbu plānošanā, tā acīmredzot vēlas, lai iedzīvotāji, kuriem kaut kas pašvaldības darbā nepatīk, pamestu Rīgu.

Lielu neapmierinātību rīdziniekos izraisījusi «spožā» Brīvības ielas remontdarbu plānošana - vietām ietves uzraktas abās ielas pusēs un tās ir apgrūtinoši šķērsot gan kājāmgājējiem, gan riteņbraucējiem, nemaz nerunājot par invalīdiem un māmiņām ar bērnu ratiņiem.

Kāds «Twitter» lietotājs publicējis paša radītu saraksti, kurā kāds rīdzinieks ar «Facebook» palīdzību it kā vēlējies noskaidrot, kur lai paliek gājējs, ja Brīvības ielas abās pusēs ietve ir slēgta. Domes «prātvēderi» ieteikuši pārplānot savu maršrutu un izvēlēties citas ielas.

Kad nelaimīgais rīdzinieks atzīmējis, ka tas nav iespējams, jo dzīvo tieši pretī VEF ierakumiem, domes sabiedrisko attiecību ģēniji atbildējuši: «Aicinām dzīvošanai izvēlēties blakus esošās pilsētas!»

Foto: Facebook.com/Rīgas mēris

Pēdējā piebilde gan ir tikai tviterlietotāja «@Jusher59» izdomāts joks, tomēr daudzi «Twitter» lietotāji atzinuši, ka tai noticējuši, jo... joks diemžēl izklausās visai ticams.

Tiesa, situācija pati par sevi Brīvības ielā nudien smieklus izraisa tikai retajam, ko apliecina arī asprātīgā tviterotāja «@Jusher59» publicētās bildes tviterī.

Atgādinām, ka Ušakovs sava un domes tēla spodrināšanai šogad pievērsies īpaši nopietni un sabiedrisko attiecību speciālistiem no nodokļu maksātāju naudas piešķīris vairāk nekā 660 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu