Aicina balsot par Eiropā ātrākā interneta ierīkošanu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Telekomunikāciju uzņēmums «Lattelecom», izbūvējot savu vērienīgo ātrgaitas interneta infrastruktūru jeb Nākotnes tīklu, turpmāk aicina iedzīvotājus ietekmēt optiskā tīkla izvēršanas plānus, balsojot par tām adresēm, kurās cilvēki vēlas pasteidzināt Eiropā ātrākā interneta pieslēgšanu, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

http://optika.lattelecom.lv

«Šī ir unikāla iespēja ikvienam iedzīvotājam pasteidzināt Eiropā ātrākā interneta pieslēgšanu tieši savai mājai. Jau novembra otrajā pusē, «Lattelecom» optiskā interneta ātrums sasniegs 500Mbit/s, kas ir ātrākais Eiropā pieejamais ātrums. Šobrīd jaudīga interneta nozīme cilvēku ikdienā pieaug arvien vairāk, un daudzi klienti vairs nav gatavi samierināties ar lēna interneta trūkumiem, ja par adekvātu cenu ir pieejams ievērojami ātrāks internets,» norāda «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Šobrīd «Lattelecom» Nākotnes tīkls jau ir pieejams tādos Rīgas mikrorajonos, kā Zolitūde, Pļavnieki, Ķengarags un Purvciems, bet tā izbūve turpināsies arī citviet Rīgā un ārpus tās.

«Jau šobrīd tie datorlietotāji, kas pieslēgušies «Lattelecom» optiskajam tīklam, internetu var izmantot daudz pilnvērtīgāk, piemēram, skatīties augstas izšķirtspējas video materiālus internetā, ievērojami ātrāk apmainīties ar liela apjoma failiem un kopumā paplašināt savu interneta lietošanas pieredzi,» skaidro «Lattelecom» komercdirektore, piebilstot, ka internets cilvēkiem šobrīd ir salīdzinoši lēta izklaides alternatīva, un tas pašreizējos ekonomiskajos apstākļos ir ļoti būtiski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu