Latvietis kļūst par «Microsoft» direktoru Eiropā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Microsoft Latvia» vadītājs Sandis Kolomenskis kļuvis par Centrālās un Austrumeiropas reģiona Izglītības sektora direktoru, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Kolomenskis turpmāk būs atbildīgs par izglītības sektora attīstību Centrālās un Austrumeiropas (CAE) reģionā.

Savukārt «Microsoft Latvia» vadību ar 1. oktobri pārņems cits cilvēks. Pagaidām gan vēl nav zināms, kurš, jo pašlaik vēl turpinās kandidatūru atlases process gan no Latvijas biroja iekšējiem, gan korporācijas reģionālajiem resursiem.

Kolomenska izvirzīšana jaunajam postenim notiek uzņēmuma personāla izaugsmes politikas ietvaros. Latvijas pārstāvja izvirzīšana šim amatam norāda uz Latvijas biroja darbības profesionalitāti un sasniegto rezultātu augsto novērtējumu.

Sandis Kolomenskis ir pirmais «Microsoft» darbinieks gan Latvijā, gan visā Baltijā, kurš kā «Microsoft Germany» pārstāvis Baltijā sāka savas gaitas uzņēmumā jau 1998. gadā. Sanda Kolomenska vadības laikā tika noslēgts «Microsoft» korporācijas un Latvijas valdības sadarbības līgums, īstenoti nozīmīgi projekti izglītības, veselības, e-pārvaldes jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu