Nokia Latvijā prezentē savus jaunākos telefonus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā nupat prezentēti un maija sākumā būs pieejami Nokia jaunākie mobilie tālruņi Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 plus, jaunais Nokia 6, Nokia 1 un Nokia 8110. Līdzās tālruņu prezentācijām zināmais šefpavārs Raimonds Zommers bija sagatavojis īpašu pārsteigumu par godu katram tālruņa modelim – speciāli pagatavotu saldējumu izlasi, kas raksturo katru pasākumā prezentēto telefonu.

Jauno tālruņu līnija

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco ir īpaši kompakts un jaudīgs, un neapšaubāmi Nokia skaistākais viedtālrunis līdz šim. Tālrunis piedāvā dažādas stāstu stāstīšanas funkcijas, tajā skaitā Dual-Sight, ZEISS optiku un rūpīgi uzstādītas akustikas funkcijas ar telpisko skaņu. Tas ir optimizēts un nodrošina nepārspējamu veiktspēju.

Pieejams melnā krāsā un maksās ap 800 eiro.

Nokia 7 plus

Augstā kameras un ekrāna kvalitāte, akumulators, kas spējīgs darboties divas dienas bez uzlādes, padara Nokia 7 Plus viedtālruni par lielisku izvēli tiem, kas vēlas radīt kvalitatīvu un baudāmu saturu. Ar uzlabotu Dual-Sight funkciju, duālie aizmugurējie sensori ar ZEISS optiku apvieno īpaši jutīgu 12MP platleņķa primāro kameru izcilai veiktspējai gan ierobežotas gaismas, gan īpaši spilgtas gaismas apstākļos, un papildu matricu ar 13MP kameru, kas nodrošina 2x optisko tālummaiņu tiem brīžiem, kad jūs vēlaties pietuvināt attēlu.

Pieejams divās krāsu kombinācijās: melns/varš un balts/varš. Tā aptuvenā cena - 400 eiro.

Jaunais Nokia 6

Ņemot vērā priekšgājēja veiksmi, jaunais Nokia 6 nodrošina vēl lielāku veiktspēju un lieliskas jaunas funkcijas. Pateicoties jaudīgajam procesoram, integrētam viedtālrunī, tas ir par 60% ātrāks, nodrošina vēl lielāku veiktspēju bez traucējumiem, kā arī lielisku baterijas darbības ilgumu. Viedtālruņa 16 megapikseļu primārā kamera ar ZEISS optiku un iespēju ierakstīt video 4K režīmā, kā arī 8 megapikseļu sekundārā jeb frontālā kamera palīdzēs notvert dzīves spilgtākos mirkļus.

Pieejams trijās krāsu kombinācijās: melns/varš, balts/dzelzs un zils/zelts. Atkarībā no iebūvētās atmiņas apjoma maksās 280 - 330 eiro.

Nokia 1

Nokia 1 – pilnvērtīgs viedtālrunis, kas pieejams ikvienam. Izturīgs korpuss un spilgts dizains, papildināts ar augstu operētājsistēmas veiktspēju. Sniedzot piekļuvi tehnoloģijām arvien vairāk cilvēku, šis viedtālrunis ir aprīkots ar Android Oreo™ (Go versija) – operētājsistēmu, kas paredzēta ierīcēm ar 1GB vai mazāku RAM atmiņu. Atšķirībā no parastās Android versijas šī versija atšķiras ar optimizētu operētājsistēmu, Google Play veikalu un lietojumprogrammām, kas nodrošina iespējami labāku lietošanas pieredzi.

Nokia 1 pieejams silti sarkanā un tumši zilā tonī, un maksās ap 100 eiro.

Nokia 8110

Leģendārā Nokia 8110 atgriešanās. Tāpat kā oriģinālais modelis, jaunais Nokia 8110 ar 4G ir atbīdāms tālrunis ar ikonisko liekto dizainu. Nokia 8110 sniegs jums iespēju atslēgties, izklaidēties un atpūsties, zinot, ka visas viedtālruņa funkcijas jums pieejamas tad, kad tas nepieciešams. Pazīstamā un viegli lietojamā saskarne piedāvā atbīdāmo mehānismu zvanu saņemšanai un pabeigšanai.

Nokia 8110 būs pieejams divās krāsās – tradicionāli melnā un banānu dzeltenā. «Banāna» aptuvenā cena - 90 eiro.

Foto: Publicitātes foto

ĪPAŠAIS SALDĒJUMU SORTIMENTS

Nokia 8110 - «banāntelefons» ir atgriezies

Banānu saldējums ar želejas konfektēm (pasniegts uz mini banāna mizas)

Nokia 1 - viedtālrunis, kas pieejams ikvienam

Vēja zivs saldējums uz griķu pankūkas

Jaunais Nokia 6 - tālrunis, kuram var uzticēties

Lavandas saldējums ar auzu pārslām un sāļo karameli

Nokia 7 plus - augsta veiktspēja elegantā izpildījumā

Melns vaniļas saldējums ar baltās šokolādes krokantu

Nokia 8 Sirocco - neparasts tālrunis ikdienas dzīvei

Taizemes mango saldējums

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu