«Taxify» meklē jaunu vadītāju Latvijas tirgum

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Tā kā līdzšinējais taksometru izsaukšanas platformas «Taxify» vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš turpinās strādāt «Taxify» starptautiskā līmenī, uzņēmums sācis jauna vadītāja meklēšanu Latvijas tirgum, informēja «Taxify» pārstāvji.

Uzņēmumā skaidro, ka Latvijas vadītāja pozīcijai uzņēmums šobrīd meklē «aizrautīgu, pašmotivētu un radošu uzņēmējdarbības vides profesionāli, kurš ir vērsts uz sasniegumiem, kā arī ir apveltīts ar analītisku domāšanu». Kandidātam nepieciešama pieredze biznesa vadībā un vēlama pieredze arī iesācējuzņēmumu jeb «start-up» nozarē.

Jaunā komandas līdera galvenie pienākumi ietvers «Taxify» biznesa tālāku attīstīšanu un jaunu mērķu sasniegšanu, pozitīvu uzņēmuma tēla veidošanu, inovatīvu ideju, iniciatīvu un kampaņu izstrādi un ieviešanu praksē, vietējās komandas vadīšanu, kā arī jaunu auto vadītāju piesaisti «Taxify» platformā.

Tikmēr līdzšinējais vadītājs Krūmiņš turpinās darbu kompānijas galvenajā mītnē Tallinā kā globālās ekspansijas vadītājs. Krūmiņš turpmāk būs atbildīgs par «Taxify» izaugsmi un attīstību ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Austrijā, Ungārijā, Maltā, Gruzijā, Saūda Arābijā un Irākā, atzīmēja «Taxify» pārstāvji.

Pieteikties izsludinātajai vakancei iespējams saitē: «https://taxify.recruiterbox.com/jobs/fk0fyr1/».

Kā liecina «Taxify» apkopotā informācija, pagājušajā gadā «Taxify» lietotāju skaits pieaudzis gandrīz četras reizes. Pieaugusi arī 2016.gadā ieviestā «Taxify» pakalpojuma biznesa klientiem popularitāte, un pagājušajā gadā juridisko klientu skaits ir trīskāršojies. Būtiski audzis arī to pasažieru skaits, kuri izmanto bezskaidrās naudas norēķinus. Ja 2016.gadā ar karti vai pēcapmaksas rēķinu norēķinājās tikai 30% gadījumu, tad 2017.gadā šis skaits jau ir pārsniedzis 50% un vairākums klientu izmanto maksājumus ar karti.

«Taxify» ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. «Taxify» darbojas 20 valstīs Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Centrālamerikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu