Kas kopīgs bērzu sulai un japāņu traktoram?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja pieredze: Ervīns Labanovskis, BIRZĪ

Kurš gan Latvijā nav dzēris bērzu sulas? Izrādās, no mums visiem zināmām ģimenes tradīcijām var dzimt arī biznesa ideja. Tā radies uzņēmums BIRZĪ, kurš bērzu sulu gatavošanu pārvērtis biznesā ar vairāk kā 10 dažādiem produktiem. Kas garšo latviešiem, kas – ārzemniekiem, kā šādu produktu var tirgot visu gadu, kādi bija pirmie soļi biznesā un ko der ielāgot jaunam uzņēmējam, skaties BIRZĪ pieredzes stāstā!

Citi uzņēmēju pieredzes stāsti un valsts atbalsts arī Tavam biznesam – šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu