Birža piemērojusi uzraudzības statusu vairākām kompānijām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Birža «Nasdaq Riga» piemērojusi uzraudzības statusu vairākām kompānijām par revidētā 2017.gada pārskata savlaicīgu neiesniegšanu, liecina biržas sniegtā informācija.

Uzraudzības statuss piemērots kompānijām «Grindeks», «Rīgas kuģu būvētava», «Tosmāres kuģubūvētava» un «VEF Radiotehnika RRR», savukārt «ABLV Bank» un «Grobiņa» iepriekš piemērotajam uzraudzības statusam birža pievienojusi papildu nosacījumu.

Uzraudzības statuss attiecīgajām kompānijām piemērots atbilstoši biržas noteikumiem par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos, kas nosaka, ka birža uzraudzības statusu piemēro, ja emitents neievēro biržas noteikumos noteiktās regulāri sniedzamās informācijas iesniegšanas termiņus un kārtību. Attiecīgās kompānijas līdz trešdienai nav iesniegušas «Nasdaq Riga» 2017.gada revidētus gada pārskatus.

Uzraudzības statusa piemērošana nepieciešama, lai piesaistītu tirgus dalībnieku uzmanību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu