«Getliņi EKO» šogad plāno audzēt apgrozījumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atkritumu poligona «Getliņi» apsaimniekotājs SIA «Getliņi EKO» arī šogad tāpat kā pērn plāno audzēt apgrozījumu, pastāstīja «Getliņi EKO» valdes priekšsēdētājs Imants Stirāns.

«Būs pieaugums. Mēs nevaram neplānot izaugsmi kaut vai viena iemesla dēļ - dabas resursu nodoklis aug, līdz ar to arī mūsu apgrozījums aug,» sacīja Stirāns.

Vienlaikus viņš teica, ka tikai vēlāk varēs precīzi pateikt, cik lielā mērā apgrozījumu šogad iecerēts kāpināt.

Jau ziņots, ka «Getliņi EKO» pērn audzējis apgrozījumu un peļņu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. «Rezultāti ir pozitīvi. Bijis gan apgrozījuma, gan peļņas pieaugums,» iepriekš teica Stirāns, norādot, ka precīzi aizvadītā gada finanšu dati vēl tiek apkopoti, bet drīzumā būs pieejami.

Tāpat vēstīts, ka «Getliņu Eko» apgrozījums 2016.gadā bija 14,197 miljoni eiro, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa vairākkārt pieauga un bija 594 301 eiro.

«Getliņi Eko» dibināti 1997.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 995 269 eiro. Uzņēmums pieder Stopiņu novada domei (2,08%) un Rīgas domei (97,92%)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu