«Andre Motors» tirgos arī «Suzuki», «Isuzu» un «SsangYong» automobiļus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SsangYong

Zīmolu «Citroen» un «DS» dīleris, uzņēmums «Andre Motors», pērn strādājis ar 7,45 miljonu eiro apgrozījumu (par 60% vairāk nekā 2016.gadā), kā arī paplašinājis pārstāvēto zīmolu klāstu.

«Esam ļoti apmierināti ar sasniegto, jo 2017.gads uzņēmumam faktiski bija pirmais pilnais finanšu un darbības gads. Tādēļ bija būtiski precizēt mūsu vietu tirgū, lai izvēlētos pareizo stratēģiju, kā stiprināt zīmolu «Citroen» un «DS» pozīcijas un vienlaikus likt stiprus pamatus ilgtermiņa attīstībai. Domāju, mums tas ir izdevies, jo uzņēmums strauji aug,» informē «Andre Motors» valdes priekšsēdētājs Ansis Auziņš un piebilst, ka uzņēmuma tīrā peļņa pērn bija 63,6 tūkstoši eiro.

Suzuki Swift
Suzuki Swift Foto: Suzuki

Pērn turpināta arī piedāvājumu portfeļa diversifikācija – parakstīta vienošanās par oficiālā dīlera statusu ar Japānas trešo lielāko auto zīmolu «Suzuki», kā arī ar «Isuzu» un Korejas auto zīmolu «SsangYoung». Tādējādi otrajā ceturksnī «Andre Motors» pircējiem piedāvās vēl trīs ražotāju auto modeļus.

Šā gada jaunie modeļi – vidēju izmēru septiņvietīgais apvidus auto «SsangYong Rexton», pilnpiedziņas pikaps «Isuzu D-Max», kompaktklases SUV «Suzuki Vitara», «Suzuki» un «Fiat» kopdarbs – kompaktais SUV «SX4 S-Cross», mini krosovers «Ignis» tiks prezentēti starptautiskajā auto industrijas izstādē «Auto 2018», kas no 6. līdz 8.aprīlim notiks Ķīpsalas izstāžu centrā. Izstādē pirmizrādi piedzīvos arī «Suzuki Swift» jaunākā hibrīda versija.

SsangYong Rexton
SsangYong Rexton Foto: SsangYong
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu