Nenobīties un sākt biznesu pārtikas ražošanā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja pieredze: Laura Prūse, Mazo lāču putra

Kas jādara, lai mazs pārtikas ražotājs varētu ielauzties tirgū un veiksmīgi startēt ar nišas produktu? Laura Prūse nāk no uzņēmēju ģimenes un uzdrošinājās sākt pati savu biznesu – ražot veselīgas putras pašiem mazākajiem. Kāds ceļš ejams no idejas līdz pirmajai produkta paciņai savā ražotnē, kas ir lielākie izaicinājumi pārtikas ražošanā un kas palīdz sasniegt izvirzītos mērķus – skaties Mazo lāču putras īpašnieces Lauras stāstu.

Citi uzņēmēju pieredzes stāsti un valsts atbalsts arī Tavam biznesam – šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu