Hyundai prezentē jauno Santa Fe

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Vēl pirms Ženēvas auto šovā plānotās publiskās debijas Hyundai atklātībā laiduši pirmos jaunās paaudzes Santa Fe attēlus.

Kā šobrīd lielākais kompānijas piedāvātais pasažieru auto un attiecīgi arī lielākais SUV tas atspoguļo Hyundai mantojumu apvidus auto segmentā un vienlaicīgi tiekšanos premium segmenta virzienā.

Jaunās paaudzes Santa Fe raksturīgās dizaina pazīmes ir priekšējās daļas noformējums ar četriem atsevišķiem lukturu blokiem, no kuriem galvenie atrodas bampera sānos, un plats apgrieztas trapeces formas radiatora režģis. Kopumā automobilim raksturīga plata, stabila stāja un atlētiskums, norāda Hyundai. Auto ir 4770 milimetrus garš un 1890 milimetrus plats. Tā riteņu bāze ir garāka nekā iepriekš, taču Hyundai nenorāda, kāds tieši ir pasažieru telpas ieguvums.

Foto: Hyundai

Ražotājs arīdzan uzsver, ka salons ar horizontālo izkārtojumu nodrošina klasē lielāko plašumu un labu redzamību, un tā apdarē izmantoti augstas kvalitātes materiāli.

Paaudžu maiņas rezultātā Santa Fe saņems virkni jaunu aktīvās drošības sistēmu. Cita starpā modelis pirmo reizi tiks aprīkots ar sensoriem, kas palīdzēs izvairīties no sadursmēm, braucot atpakaļgaitā vai izbraucot, piemēram, no vārtrūmes. Pie tam auto šādā ne tikai brīdinās par draudiem, bet arī automātiski nobremzēs.

Bez tā Santa Fe būs sistēma Safety Exit Assist, kas īslaicīgi aizslēgs mašīnas durvis, lai pasažieris neizkāptu brīdī, ja no aizmugures tuvojas cits auto.

Tā pagaidām arī ir visa informācija, ko Hyundai sniedz par jauno Santa Fe. Vairāk ziņu būs pirms Ženēvas auto šova, kas sāksies 6.martā, bet publikai no ielas būs pieejams divas dienas vēlāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu