«airBaltic» oktobra beigās sāks lidojumus no Tallinas uz Stokholmu un Oslo

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» šogad 28.oktobrī sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Stokholmu un uz Oslo, kā arī bāzēs vēl vienu lidmašīnu Tallinas lidostā, aģentūru LETA informēja «airBaltic».

«Tiešo lidojumu skaita pieaugums un lēmums Tallinā bāzēt «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīnu demonstrē mūsu vēlmi nopietni darboties Igaunijas tirgū,» norādīja «airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss.

«airBaltic» no Tallinas uz Stokholmu lidojumus veiks 12 reizes nedēļā, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni 55 minūtes, savukārt lidojumi uz Oslo notiks divas reizes nedēļā, pasažieriem ceļā pavadot vienu stundu un 45 minūtes.

«airBaltic» piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas uz Amsterdamu, Berlīni, Parīzi, Rīgu, Vīni un Viļņu, kā arī 2018.gada 27.martā sāks tiešos lidojumus maršrutā no Tallinas uz Londonu.

Pagājušajā gadā «airBaltic» uz un no Igaunijas pārvadāja vairāk nekā 360 000 pasažieru, kas ir pieaugums par 20% salīdzinājumā ar 2016.gadu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «airBaltic» 2016.gadā nopelnīja 1,2 miljonus eiro, kas ir vairākas reizes mazāk nekā 2015.gadā, kad uzņēmuma peļņa bija 19,5 miljoni eiro. Savukārt lidsabiedrības apgrozījums 2016.gadā bija 286 miljoni eiro, kas ir aptuveni par 1% vairāk nekā 2015.gadā.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam «airBaltic» piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu