Ceļš uz «Summer Sound» Liepājā var prasīt papildu stundu; palēnināta satiksme arī citviet

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Braucot uz «Summer Sound» festivālu šajā nedēļas nogalē, ir jārēķinās ar papildu stundu ceļā, informēja «Latvijas Valsts ceļi».

Uz Liepājas šosejas (A9) ir trīs remontdarbu posmi: no Anneniekiem līdz Kaķeniekiem, pie Blīdenes un seši luksoforu posmi no Saldus līdz Bukupei.

Dodoties ārpus Rīgas nedēļas nogalē, ar palēninātu satiksmi jārēķinās arī citviet.

Nedēļas nogalē Lielvārdes novada svētki noteiks satiksmes ierobežojumus Lielvārdē, velomaratona sacensības - Madonā, bet Sabiles Vīna svētki - Sabilē. Lēnāka būs satiksme, dodoties ārpus Rīgas, Jūrmalas un citos virzienos uz jūru.

Tāpat Latvijā turpinās vairāku galveno un reģionālo autoceļu remonti.

Joprojām visvairāk remontdarbu ir uz Ventspils šosejas (A10) - pieci posmi, kuru kopējais garums ir 40 kilometru. Uz autoceļa Jēkabpils–Rēzekne–Ludza (A12) no Varakļāniem līdz Ludzai ir divi būvdarbu posmi, bet katrs no tiem prasa papildu stundu. Posms no Daugavpils līdz Medumiem (A13) – pat pusotru stundu. Satiksmei ir slēgts ceļa posms pie Rēzeknes Gulbenes virzienā (P36), kā arī no Tīnūžiem līdz Ogrei (P5). Tur jāizmanto apbraucamie ceļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu