Pērn palielinājās internetveikala «e-maxima» zaudējumi un auga apgrozījums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Pagājušajā gadā internetveikala «e-maxima» pārvaldītājas SIA «Patrika» zaudējumi bija 217 002 eiro, kas ir par 71,9% vairāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma apgrozījums bija 833 025 eiro, kas ir par 53,4% vairāk, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma zaudējumi 2015.gadā bija 126 236 eiro, bet apgrozījums - 542 962 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka zaudējumus plānots segt no turpmākajos gados paredzamās peļņas, tikmēr šogad uzņēmums plāno palielināt darba apjomu.

Kā stāsta internetveikala vadītāja Sanita Bērziņa, pagājušajā gadā paplašinātas internetveikala piegādes zonas, tika ieviesta iespēja klientiem, veicot pasūtījumu, norēķināties ar «VISA» un «MasterCard».

Tāpat 2016.gadā «e-maxima.lv» paplašināja pakalpojumu «Pasūti! Piebrauc! Paņem!», līdz ar to klientiem pagājušā gada otrajā pusē šis pakalpojums bija pieejams četros SIA «Maxima Latvija» veikalos, bet šogad pavasarī - astoņos «Maxima» veikalos. Pakalpojums «Pasūti! Piebrauc! Paņem!» nozīmē, ka klients internetveikalā veic pasūtījumu un sev izdevīgā laikā atbrauc uz veikalu un paņem savus iepirkumus.

Internetveikals «e-maxima» darbu sāka 2012.gada 26.martā, uzņēmuma īpašniekiem tajā investējot vairāk nekā 150 000 eiro. Savukārt uzņēmums «Patrika» dibināts 2014.gada nogalē.

Internetveikals «e-maxima.lv» piegādes nodrošina Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī, kā arī Pierīgas rajonos - Baložos, Dreiliņos, Sauriešos, Babītes novadā, Carnikavas novadā, Garkalnes novadā, Ķekavas novadā, Mārupes novadā, Olaines novadā, Salaspils novadā un Stopiņu novadā. Internetveikala klientu skaits ar katru mēnesi pieaug par aptuveni 8%.

SIA «Patrika» dibināta 2014.gada 2.decembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 500 000 eiro. «Patrika» pilnībā pieder SIA «Maxima Latvija».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu