Amerikā divus gadus vecs Lamborghini nopērkams par $5

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Jauns Lamborghini Huracan maksā ap 230 tūkstošiem eiro. Lietots maksā mazāk, taču cena tāpat rakstāma ar sešiem cipariem un itāļu superauto ir nesasniedzams.

Tagad kāda ASV apdrošināšanas kompānija tīmeklī ir ievietojusi ļoti vilinošu sludinājumu, ka tiek pārdots divus gadus vecs Lamborghini Huracan par 5 dolāriem.

Lamborghini Huracan sludinājums

Šokējoši zemā cena nav apmāns vai mēģinājums potenciālos pircējus ievilkt kādās krāpnieciskās shēmās. Konkrētais Huracan tik tiešām ir iegādājams par pieciem dolāriem, jo, maigi sakot, ir nelietojams.

Nav zināms, kas un kā ir noticis, taču sludinājuma attēlos tikai pastarpināti var nojaust, ka tiek pārdots Lamborghini. Auto ir pilnībā nodedzis, un lielākās tā detaļas, ko iespējams atpazīt, ir riteņu diski, sēdekļu rāmji un platforma.

Godīgi sakot, skatoties uz šo lūžņu čupu, ir žēl tērēt pat 5 dolārus, jo klapatas pēc šā auto iegādes būs lielākas nekā gandarījums. Tai pašā laikā vismaz vienu reizi jaunais automobiļa saimnieks, liekot roku uz sirds un sakot absolūtu patiesību, draugiem varēs lielīties, ka ir nopircis īstu Lamborghini.

Nesadedzis Lamborghini Huracan
Nesadedzis Lamborghini Huracan Foto: AFP/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu