LMT sāk piedāvāt jaunus tarifu plānus mobilajam internetam telefonā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mobilo sakaru operators «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) no rītdienas, 1.aprīļa sāks piedāvāt jaunus tarifu plānus mobilajam internetam telefonā, informēja uzņēmumā.

Mobilajam internetam telefonā turpmāk būs trīs tarifu plāni - «1 GB», «3 GB» un «Neatkarība».

Plāns «1 GB» piedāvā vienu gigabaitu (GB) mēnesī lielu mobilo datu apjomu un maksās 3,99 eiro, «3 GB» paredz trīs GB mobilo datu un izmaksās 7,99 eiro mēnesī, bet «Neatkarība» domāta neierobežotam mobilo datu patēriņam un mēnesī izmaksās 11,99 eiro.

«1 GB» plānā būs iekļauti 0,84 GB datu, kurus

bez papildus maksas varēs lietot visās Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ) valstī,

«3 GB» plānā tam būs veltīti 1,67 GB, bet «Neatkarībā» - 2,51 GB.

Uzņēmumā norādīja, ka pieejamais datu apjoms citās EEZ valstīs ir noteikts saskaņā ar Eiropas Savienības Viesabonēšanas regulu un periodiski mainīsies atbilstoši Eiropas Komisijas lēmumiem.

Klienti no rītdienas var pieslēgt kādu no jaunajiem tarifu plāniem, bet no 1.maija tie stāsies spēkā visiem LMT klientiem.

* EEZ valstis: Austrija, Beļģija, Bulgārija, Čehija, Dānija, Francija, Grieķija, Igaunija, Īrija, Itālija, Kipra, Latvija, Lielbritānija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Spānija, Ungārija, Vācija, Zviedrija, kā arī Islande, Lihtenšteina, Horvātija un Norvēģija.

LMT dibināts 1992.gadā kā pirmais mobilo sakaru operators valstī. 49% uzņēmuma daļu pieder «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - valstij piederošajam «Latvijas Valsts radio un televīzijas centram» un 5% - Latvijas valstij. LMT grupas apgrozījums pagājušajā gadā bija 190 miljoni eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt grupas tīrā peļņa bija 22,3 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu