Top Gear veidotāji piedāvā jaunu šovu Trakais brauciens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ideju trešdienās» kanāls 360TV piedāvā jaunumu visiem ātruma un jaunu auto cienītājiem - TV pirmizrādi pavisam svaigam autošovam «Trakais brauciens» (Drive), kuru ar panākumiem visai pasaulei vien pirms neilga laika galdā cēluši «Top Gear» (Gāzi Grīdā) veidotāji. Tajā satiksies astoņas britu slavenības un ļausies pavisam ekstrēmām sacensībām. Īsti vīrieši novērtēs ātrumu, adrenalīnu, riepu «dedzināšanu» un, protams, arī sasistos auto, ko skatītājiem garantē jaunais šovs «Trakais brauciens.»

Britu slavenības sacīkšu trasē izmēģinās, ko iespējams «izspiest» no vecām vabolītēm, bagijiem, kā arī 4x4 rallijkrosa auto. Viņi izaicinās ātrumu, viens otru un ļausies pavisam neprātīgam braucienam, lai paši pirmie šķērsotu finiša līniju.

Katra posma lēnākie braucēji būs spiesti cīnīties par palikšanu šovā īpaši trakās «Nakts sacensībās.»

Lēnākajam šī posma dalībniekam diemžēl čempiona kauss ies gar degunu un sacensības būs beigušās. Bet paši ātrākie posmu uzvarētāji tiksies finālā, lai dedzinātu Formula 4000 riepas un cīnītos par čempiona kausu. Tikai pats ātrākais no viņiem tiks kronēts par šova uzvarētāju un izcilāko britu sacīkšu braucēju.

«Par savām auto vadīšanas prasmēm ir pārliecināts ikviens, kurš saņēmis autovadītāja apliecību. Taču ir milzu atšķirība rātni stūrēt pa šoseju vai iespiest gāzi grīda un izjust pilnu auto jaudu trasē. Šovs atklās, kuram no dalībniekiem ir vislabākās auto vadīšanas prasmes un kurš nebaidās tās likt lietā pavisam ekstremālos apstākļos,» par jauno šovu stāsta tā veidotāji.

Šovs «Trakais brauciens» jau no 15. februāra «Ideju trešdienās» plkst. 20:00 kanālā 360TV!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu