«Rīgas meži» nodod sabiedriskajai apspriešanai mežu apsaimniekošanas plānu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

SIA «Rīgas meži» ir sagatavojusi jaunā redakcijā meža apsaimniekošanas plāna projektu laika periodam no 2018. līdz 2026.gadam un nodevusi to sabiedriskai apspriešanai, informē Rīgas domes pārstāve Dzintra Āboliņa.

Ar jauno mežu apsaimniekošanas plāna projektu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

Interesētās puses tiek aicinātas iepazīties ar sagatavoto plāna jaunās redakcijas projektu, kā arī izteikt savus komentārus un jautājumus līdz 31.jūlijam.

Pēc sabiedriskās apspriešanas termiņa beigām iesniegtie jautājumi un komentāri tiks apkopoti un sagatavotas atbildes, kas tiks publicētas «Rīgas mežu» mājaslapā. Pēc sabiedriskās apspriešanas plāna jaunā redakcijā kopā ar sabiedriskās apspriešanas rezultātu kopsavilkumu tiks iesniegtas apstiprināšanai Rīgas domē.

SIA «Rīgas meži» ir Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrība, kas pārvalda un apsaimnieko Rīgas pašvaldības īpašumā esošās meža zemes. Apsaimniekošanas plāns aptver Rīgas pašvaldības īpašumā esošos mežus un meža zemes Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā 4464 hektāru platībā, kā arī atsevišķas mežu un meža zemju teritorijas, kas ir Rīgas pašvaldības īpašumā, bet atrodas ārpus Rīgas pilsētas administratīvajām robežām 3873 hektāru platībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu