Rinkēvičs un Kučinskis izsaka nožēlu par uzbrukumu Berlīnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs izsaka nožēlu par briesmīgo uzbrukumu Berlīnē, kur kravas automašīna ietriecās Ziemassvētku tirdziņā un vairāki cilvēki gājuši bojā.

(pievienot premjera līdzjūtība 3.rindkopā.)

Rinkēvičs sociālajā portālā «Twitter» norāda, ka izsaka nožēlo par briesmīgo uzbrukumu nevainīgiem cilvēkiem Berlīnē. «Manas domas ir ar visiem [cilvēkiem], kurus [uzbrukums] ir ietekmējis. Esmu pārliecināts, ka Vācija būs stipra,» raksta Rinkēvičs.

Līdzjūtību bojāgājušo ģimenēm izteicis arī premjerministrs Māris Kučinskis. «Izsaku nožēlu par Berlīnē notikušo bezjēdzīgo uzbrukumu, kā arī jūtu līdzi bojāgājušo cilvēku ģimenēm un Vācijas tautai,» rakstījis premjers.

TVNET jau vēstīja, ka pirmdienas vakarā Berlīnē kravas automašīna ietriekusies cilvēku pūlī uz trotuāra, kā rezultātā vairāki cilvēki gājuši bojā un vismaz 50 ievainoti, pavēstīja policijas preses pārstāve.

Kravas automašīna uzbraukusi cilvēkiem Ziemassvētku tirdziņā Berlīnes rietumos un policija notikušo vērtē kā uzbrukumu.

Notikuma vietā redzami vairāki sagrauti tirdziņa stendi un ieradies liels skaits policijas automašīnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu