Rīgā notiks pirmais Ziemassvētku programmas «Debess dārzos» koncerts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien plkst.19 Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, Rīgā, notiks Ievas Kerēvicas un Sergeja Jēgera jaunās Ziemassvētku programmas «Debess dārzos» pirmais koncerts, informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Koncerta programmā, kurā savīsies akadēmiskās mūzikas smalkās līnijas ar džeza temperamentu, skanēs tādu latviešu komponistu kā Jāņa Lūsēna, Riharda Dubras un Madara Kalniņa kompozīcijas, turklāt skanēs arī Kerēvicas komponētā dziesma ar Kārļa Skalbes vārdiem «Ziemassvētku roze».

Par muzikālo noformējumu visos koncertos gādās pianists Romāns Vendiņš, kontrabasists Norberts Skraucis un ģitārists Andrejs Jevsjukovs.

Tāpat koncerts izskanēs 20.decembrī plkst.19 Cēsu Svētā Jāņa baznīcā, 21.decembrī plkst.19 Krustpils evaņģēliski luteriskajā baznīcā, 22.decembrī plkst.19 Ikšķiles Svētā Meinarda evaņģēliski luteriskajā baznīcā, 27.decembrī plkst.19 Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē, 28.decembrī plkst.19 Torņkalna Lutera baznīcā un 29.decembrī plkst.19 Jelgavas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu