«Tev tuvumā» arī šogad koncertēs Latvijas dievnamos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar koncertiem Cēsu Sv.Jāņa baznīcā un Vecajā Sv.Ģertrūdes baznīcā Rīgā šonedēļ sāksies mūziķu apvienības «Tev tuvumā» Ziemassvētku koncertsērija Latvijas dievnamos.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem mūziķu sastāvs šoreiz palicis gandrīz nemainīgs, toties lielais vairums latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmu būs iepriekš nedzirdētas šī kolektīva izpildījumā! Tomēr šis gads atšķirsies no iepriekšējiem, jo klausītājus priecēs aktieru Viļa Daudziņa, Katrīnes Pasternakas, Ģirta Ķestera, Ineses Kučinskas, Viktorijas Streičas, Elīnas Vaskas lasītās Kārļa Skalbes Ziemassvētku pasakas.

Koncertos mūziķu apvienība «Tev tuvumā» ierasti izpildīs skaistākās latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas. Līdztekus Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Aigara Voitišķa, Aivara Hermaņa un citu komponistu populārām melodijām dzirdēsim arī ieprieš neatskaņotas Kārļa Būmeistera kompozīcijas.

Projekta «Tev tuvumā» mūziķu sastāvs: Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, uz skatuves kāps arī grupa «Putnu Balle», Agate Ozoliņa (čells), Jānis Miltiņš (klavieres), Valters Sprūdžs (bass), Kaspars Kurdeko (sitamie intrsumenti).

Ik gadu Ziemassvētku laiks ir tas brīdis, kad mēs varam kļūt gaišāki, garīgāki un iejūtīgāki pret cilvēkiem, kuri ir mums līdzās. Arī šogad Latvijas mūziķi turpinās sadarbību projektā «Tev tuvumā» un aicinās ikkatru no mums sajust sirds siltumu, sniegt to visiem, kas pēc šī siltuma ilgojas un atcerēties, ka patiesībā tas ir nepieciešams ik dienu visu gada garumā!

16.dec. Saldus Sv Jāņa lut. baznīca KATRĪNE PASTERNAKA

17.dec.Cēsis Sv.Jāņa lut. baznīca KATRĪNE PASTERNAKA

18.dec. Rīga Sv Ģertrūdes baznīca ĢIRTS ĶESTERIS

21.dec. Lielvārdes k.n. ĢIRTS ĶESTERIS

22.dec. Valmiera Sv.Sīmaņa lut. baznīca VILIS DAUDZIŅŠ

23.dec. Liepāja Sv.Trīsvienības lut. baznīca INESE KUČINSKA

25.dec. Rīga Torņkalna lut.baznīca VILIS DAUDZIŅŠ

26.dec. Jelgava Sv.Annas lut. baznīca VILIS DAUDZIŅŠ

28.dec. Rēzekne Gors VIKTORIJA STREIČA

29.dec. Cesvaine lut. baznīca ELĪNA VASKA

Biļetes:

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu