Rīgas centrā bezkaunīgi liek automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds vērīgs TVNET lasītājs iemūžinājis vairākas automašīnas, kas noliktas uz ietves pašā Rīgas centrā, starp Marijas un Satekles ielu. Lasītājs arī informē, ka par nepareizi noparkotajām automašīnām ziņojis, izmantojot Rīgas pašvaldības policijas aplikāciju. Lai arī dažas mašīnas jau bija pārvietotas, pie soda esot ticis latviešu hokejists Koba Jass, vēsta lasītājs.

Savukārt Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis nekomentēja, vai sodīts hokejists. Vienlaikus viņš paskaidroja, ka policija notikuma vietā ieradās pēc plkst.16.

Foto: TVNET lasītājs

Pēc soda gan hokejists mācību nebija guvis, un pēc kāda laika BMW jau atkal atradās turpat. Snauduši gan nebija arī policisti, kuri vadītāju sodīja atkārtoti.

Foto: TVNET lasītājs

Jass gan TVNET sacīja, ka sodu nav saņēmis un Rīgā trešdien nav atradies.

Ierašanās brīdī tur atradies viens transporta līdzeklis, kuram noformēts administratīvā pārkāpuma protokols 30 eiro apmērā. Protokols gan nav atstāts uz auto vējstikla, bet atdots automašīnas īpašniekam rokās, jo, kamēr policisti rakstīja protokolu, notikuma vietā ieradās pats īpašnieks.

Koba Jass ir enerģisks Latvijas hokeja uzbrucējs. Viņš pārstāvējis Latvijas nacionālo komandu vairākos pasaules čempionātos un 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs. Pēc vairākiem ārvalstu komandās pavadītiem gadiem nesen viņš pievienojās ambiciozajai Latvijas čempionāta vienībai HK «Kurbads».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu