Invalīdu Ziemassvētku tirdziņš arī šogad «Dominā»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro gadu tirdzniecības centrā Domina Shopping (Ieriķu ielā 3, Rīgā) notiks invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta (IMSA) fonda rīkotais Rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš», kas uz lielveikalu pērn pārcēlās no Daugavas sporta nama

Tirdziņš darbosies no 14. līdz 30. decembrim un tajā šogad būs iespēja piedalīties jau 46 rokdarbniekiem no Olaines, Talsiem, Cēsīm, Jēkabpils, Dobeles, Alūksnes, Apes, Ķekavas, Babītes, Ropažiem, Kokneses, Ādažiem un Rīgas.

Visi tirdziņa dalībnieki, neskatoties uz veselības problēmām un ne vieglajiem dzīves apstākļiem, ir garā ļoti stipri un dzīvespriecīgi cilvēki. Savu iespēju robežās viņi ir sarūpējuši ar rokām un mīlestību darinātas dāvanas, kas būs pa kabatai ikvienam. Iegādājoties tās cerību pilnajā pirmssvētku laikā, Jūs sniegsiet cilvēkiem ar īpašām vajadzībām tik ļoti nepieciešamo materiālo atbalstu un sirds siltumu.

Lai iegūtu plašāku informāciju, aicinu vērsties pie t/c Domina Shopping sabiedrisko attiecību konsultantes Ērikas Kirsones-Kriviņas, zvanot pa tālruni 26390540 vai rakstot uz erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu