Valsts prezidents pagodina 20 ģimenes ar kopīgu egles iedegšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20 lielas, stipras, radošas un aktīvas ģimenes no visas Latvijas trešdien, 7. decembrī kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un Valsts prezidenta kundzi Ivetu Vējoni iededza Rīgas pils Ziemassvētku egli.

Rīgas pils Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumā piedalījās pēc Valsts prezidenta aicinājuma Latvijas Pašvaldību savienības izvirzītas 20 ģimenes. Šajās ģimenēs aug trīs līdz deviņi bērni, arī aizbildnībā esoši bērniņi un audžubērni. Visas ģimenes vieno arī aktīva iesaistīšanās savu novadu un pilsētu sabiedriskajā dzīvē.

Uz Rīgas pili tika aicināta Brenču ģimene no Viļānu novada, Ciršu ģimene no Mazsalacas novada, Ēķu ģimene no Ogres novada, Graudužu - Van Der Venu (Van Der Veen) ģimene no Rucavas novada, Gredzenu ģimene no Pārgaujas novada, Isačenko ģimene no Cesvaines novada, Kalniņu ģimene no Burtnieku novada, Kohu-Vinteru ģimene no Ventspils, Loginu ģimene no Ķeguma novada, Ošiņu ģimene no Neretas novada, Rutkovsku ģimene no Beverīnas novada, Slišānu-Spridzānu ģimene no Viļakas novada, Sparānu ģimene no Vārkavas novada, Strangu ģimene no Jelgavas novada, Vāciešu ģimene no Tukuma novada, Vecpuišu ģimene no Brocēnu novada, Vilžu ģimene no Kokneses novada, Zaķu ģimene no Limbažu novada, Zariņu ģimene no Ozolnieku novada un Želnu-Starovecku ģimene no Liepājas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu