39% Latvijas iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanas iegādājas vienu līdz divas nedēļas pirms svētkiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

28% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem Ziemassvētku dāvanu iegādi parasti sāk aptuveni mēnesi pirms Ziemassvētkiem. To atklāj pētījumu kompānijas Kantar TNS novembra beigās - decembra sākumā veiktais pētījums.

39% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanu iegādi parasti sāk vienu līdz divas nedēļas pirms Ziemassvētkiem, kamēr 18% - dažas dienas pirms Ziemassvētkiem.

2% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanu iegādi parasti sāk 24. vai 25. decembrī.

13% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Par aptauju

Aptauju veica pētījumu kompānija Kantar TNS laikā no 2016.gada 29.novembra līdz 2.decembrim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Kantar TNS pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos. Interneta pētījumu organizēšanā Kantar TNS strikti ievēro ESOMAR rekomendācijas aptauju internetā izlašu veidošanā un veikšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu