«Otrajā elpā» norisināsies Ziemassvētku pop-up tirdziņš «Zaļie Ziemassvētki»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

10.decembrī no plkst. 11.00 līdz 17.00 labdarības veikalā «Otrā elpa» (Stabu ielā 35) norisināsies Ziemassvētku pop-up tirdziņš «Zaļie Ziemassvētki». Tā mērķis ir iepazīstināt ar Latvijas dizaineru apģērbiem un priekšmetiem, kuri radīti, izmantojot pavisam zaļu pieeju - pārstrādājot jau esošus un lietotus materiālus. Pasākuma laikā sastopamie dizaineri būs Ginger Up, TWACH Clothing, Ulmann, A.Eglīte, K.Krastiņa Indāne, kā arī citi dizaineri un mākslinieki.

Līdzās iespējai iegādāties šīs pavisam unikālās Ziemassvētku dāvanas norisināsies darbnīcas, kurās būs iespēja apgūt masku darināšanas prasmes, veidot Ziemassvētku dekorus un iemācīties zaļi un skaisti iesaiņot dāvanas.

Pasākuma idejas autore Zanda Stūre (Ginger Up) par norisi stāsta: «Ideja par otrreizējo pārstrādi un ilgtspējīgas vides saglabāšanu ir ļoti nozīmīga daudzās pasaules valstīs. Tā ir viena no mūsu gadsimta būtiskākajām kustībām. Kopā ar «Otro elpu» gribētu arī Latvijas vidē veicināt zaļo domāšanu un parādīt, ka otrreizējās pārstrādes dizains ir moderns, pievilcīgs, unikāls un kvalitatīvs produkts.»

Kopš 2011.gada «Otrā elpa» sadarbībā ar dažādiem rokdarbniekiem un dizaineriem piedāvā pārstrādāto lietu un apģērbu zīmolu - OTRĀS ELPAS DIZAINS.

Pasākums norisināsies 10.decembrī no plkst.11.00 līdz 17.00 Stabu ielā 35, dalība bez maksas.

Radošās darbnīcas

  • Masku darbnīca (no plkst. 11.30 līdz 13.30, Kristīne Krastiņa Indāne)
  • Ziemassvētku dekoru darbnīca (no plkst. 13.00 līdz 15.00, TWACH clothing)
  • Dāvanu saiņošanas darbnīca (no plkst. 14.00 līdz 16.00, GINGER UP)
  • Savukārt Liepājā, veikalā «Otrā elpa» Graudu ielā 31/33, lielāki un mazāki bērni ir aicināti uz Ziemassvētku rotājumu un dāvaniņu gatavošanas darbnīcu no plkst. 11.00.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu