«Zvaniņš skan» – ieskats koncertos «Sniegavīra ekspresis»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

Ralfs Eilands un Kristīne Prauliņa kopā ar «Very Cool People» publicē dziesmu no gaidāmajiem koncertiem.

Dziedātāji Ralfs Eilands un Kristīne Prauliņa kopā ar pašmāju grupu «Very Cool People» ir sagatavojuši klausītājiem pārsteigumu: šodien tiek laists klajā muzikālais ieskats koncertturnejā «Sniegavīra ekspresis». Dziesma, kas jebkuram interesentam šodien kļuva brīvi pieejama interneta vidē, ir «Zvaniņš skan», kas ierakstīta New Orleans funk stilā.

Pamazām par labu tradīciju kļūstošais koncerts notiek Latvijā jau otro gadu pēc kārtas: pērn koncerts notika Mūzikas namā Daile, bet šogad Ekspresis muzikāli aizceļos uz trim pilsētām: Valmieru 4. decembrī, Liepāju 12. decembrī un Rīgu 25. decembrī, Pirmajos Ziemassvētkos. Šīs tūres ietvaros Ralfs Eilands un Kristīne Prauliņa kopā ar Very Cool People radīs jautru, siltu un ģimenisku svētku noskaņojumu, izpildot populāras Ziemassvētku dziesmas, aranžētas funk un soul mūzikas stilos.

«Mums pašiem šīs dziesmas ir nākušas kā ilgi gaidīts brīnums. Jau aptuveni 10 gadus funk stilā paiet mūsu muzikālā dzīve – pavisam dabiski nāca vēlme sagatavot tajā arī Ziemassvētku koncertu, kurš, ceram, turpināsies arī nākamgad,» saka Very Cool People. «Ziemassvētki ir ne tikai klusu pārdomu, bet arī patiesa prieka laiks, tāpēc gribam tos nosvinēt ar mūziku, kas mums pašiem nes prieku, jo prieks ir tāda jocīga lieta, kas vairojas, kad ar to dalāmies,» saka Kristīne Prauliņa.

Koncerti:

4. decembrī koncertzālē Valmiera, Valmierā;

12. decembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, Liepājā;

25. decembrī mūzikas namā «Daile», Rīgā.

Biļetes iegādājamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu