Rīt atcelti visi lidostā «Rīga» izlidojošie un ielidojošie «Lufthansa» reisi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīt, 29.novembrī, atcelti visi starptautiskajā lidostā «Rīga» izlidojošie un ielidojošie Vācijas aviosabiedrības «Lufthansa» reisi, aģentūru LETA informēja lidostā.

«Lufthansa» reisi atcelti saistībā ar aviosabiedrības pilotu streiku.

Atcelti ir reisi Frankfurte-Rīga ar ielidošanas laiku plkst.13.05 un 00.35 un reisi Rīga-Frankfurte ar izlidošanas laiku plkst.6.40 un 14.05.

Par turpmākajām iespējamām izmaiņām «Lufthansa» lidojumu sarakstā pasažieri aicināti sekot līdzi informācijai lidostas «Rīga» mājaslapā, zvanot pa uzziņu tālruni 1817 vai vēršoties aviokompānijā.

Aģentūra LETA jau rakstīja - Vācijas pilotu arodbiedrība svētdien paziņojusi, ka lidsabiedrības «Lufthansa» pilotu streiki notiks arī otrdien, 29.novembrī, un trešdien, 30.novembrī, jo sarunās ar kompānijas vadību tā arī nav izdevies vienoties algu paaugstināšanas jautājumā.

Aizvadītajā nedēļā «Lufthansa» no trešdienas līdz sestdienai ilgušā pilotu streika dēļ nācās atcelt gandrīz 2800 avioreisus, kas ietekmēja vairāk nekā 350 000 pasažieru.

Šis ir jau 14.pilotu streiks kopš 2014.gada sākuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu