Daži interesanti fakti par ASV prezidenta amata kandidātiem un viņu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Pirmsvēlēšanu kampaņas un debates ir noslēgušās un ASV prezidenta vēlēšanas rit pilnā sparā. To, kurš no galvenajiem kandidātiem, Hilarija Klintone vai Donalds Tramps, gūs virsroku, zināsim trešdien no rīta. Bet tikmēr piedāvājam dažus interesantus faktus par abu pasaulē ietekmīgākā amata pretendentu attiecībām ar automašīnām un motocikliem.

1. Hilarija Klintone savu pirmo auto - zilu Oldsmobile Cutlass Ciera - iegādājās 1986.gadā un to lietoja sešus gadus līdz Bila Klintona ievēlēšanai par prezidentu. Klintones auto par 2000 ASV dolāriem tika pārdots izsolē, kurā piedalījās tikai Baltā nama apkalpojošais personāls.

Oldsmobile Cutlass Ciera
Oldsmobile Cutlass Ciera Foto: Wikipedia.org

2. Hilarija Klintone pie stūres pati nav sēdusies jau kopš 1996.gada, tātad - 20 gadus. Tiesa, politiķe atzīst, ka slepenais dienests viņai ļauj vadīt mašīnītes golfa laukumā.

3. Atšķirībā no Klintones viņas konkurents Donalds Tramps gan ir izveidojis ciešākas attiecības ar auto. Pieci no viņa mīļākajiem personīgās kolekcijas eksemplāriem esot Mercedes-Benz SLR McLaren, piecdesmito gadu Rolls-Royce Silver Cloud, Rolls-Royce Phantom, Lamborghini Diablo VT, un Chevrolet Camaro Indianapolis 500 Pace Car.

Publicitātes foto

4. Donalds Tramps, kurš kampaņas laikā vairāk ceļo savā personīgajā Boeing 757, ir arī motociklu draugs. Ne velti 2012.gadā pēc viņa pasūtījuma Orange County Choppers darbnīcās tika izgatavots unikāls braucamrīks ar zeltītiem dizaina elementiem un divus metrus garu dakšu.

Just arrived in #Wisconsin! #Trump2016 #TrumpTrain

A photo posted by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu