Motosportistam Vinteram tieši pirms sacensībām nozog abus motociklus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pieredzējušajam Latvijas motosportistam Jānim Vinteram aizvadītajā nedēļas nogalē notikušā Eiropas enduro čempionāta noslēdzošajā posmā tika nozagti abi motocikli, informēja Latvijas Motosporta federācijas preses sekretāre Kristīne Ābelniece.

Iepriekšējā nedēļas nogalē Nīderlandē notika šīs sezonas ceturtais Eiropas čempionāta posms, kurā kā vienīgais Latvijas pārstāvis bija Vinters, startēdams veterānu klasē.

«Pirms sacensībām tika nozagti abi moči! Par laimi, paveicās, ka vietējais KTM ražotāju dīleris par simbolisku samaksu izīrēja divtaktu 300 kubikcentimetru motociklu. Bija grūti pierast un pieregulēties,» sacīja Vinters.

Tiesa, tik un tā Vinters 20 sportistu konkurencē pirmajā braucienā bija sestais, bet otrajā - ceturtais. Summā latvietis ieguva ceturto vietu, bet sezonas kopvērtējumā viņam tika astotā pozīcija starp 42 braucējiem.

Vēl 2007.gadā Vinters izcīnīja augsto sesto vietu Dakaras rallijreida kopvērtējumā, tomēr kopš tā laika viņš šajās sacensībās nav piedalījies.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu