Eksperti skaidro, kāpēc princis Džordžs visu laiku ģērbts šortos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Acīgākie britu karaliskās ģimenes fani pamanījuši, ka gandrīz vienmēr, izejot sabiedrībā, mazais princis Džordžs (3) ir šortos. Brīžos, kad šķiet, ka ārā ir pārāk vēss, lai vilktu īsbikses, daudziem radies jautājums, kāpēc tā?

Etiķetes eksperts Viljams Hensons (William Hanson) ārvalstu izdevumam «Bazaar» atklāja, ka Lielbritānijā maziem puikām ir pieņemts nēsāt šortus.

«Tērpt puikas šortos ir ļoti «angliska lieta»,» eksperts sacīja. «Bikses ir paredzētas vecākiem puišiem un vīriešiem, savukārt šorti mazākiem zēniem.»

Lai arī laiki mainās, augstākajās aprindās puisēniem nēsāt garās bikses joprojām nav pieņemami. Etiķetes eksperts domā, ka Kembridžas hercogiene nevēlas, lai viņus uzskatītu par ģimeni no priekšpilsētas.

Hensons norāda, ka britu karaliskā ģimene cenšas ieturēt tradīcijas. Princis Džordžs nereti tiek ģērbts šortos, kas līdzinās tiem, kurus mazotnē nēsāja arī prinči Viljams un Harijs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu