Austrijas lidostā apturēta aizdomīga sieviete, kas konteineros veda sava mirušā vīra orgānus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muitas darbiniekus Austrijas lidostā pārsteigusi kāda sieviete, kuras bagāžā atradušies divi konteineri ar cilvēka orgāniem. Taču tiek uzskatīts, ka tie piederējuši viņas mirušajam vīram, un likumu viņa pārkāpusi neesot, raksta «Independent».

Noskaidrojies, ka konteineri pieder kādai Marokas pilsonei. Sieviete uzskata, ka viņas vīrs, kurš mira ķirurģiskas operācijas laikā Marokā, patiesībā nogalināts vai noindēts. Šā iemesla dēļ sieviete nolēmusi mirušā vīra iekšējos orgānus nogādāt neatkarīgai testēšanai.

Lidostas darbinieki sievietes bagāžu nolēma pārbaudīt, jo viņiem šķita aizdomīga sievietes uzvedība.

Sieviete paskaidroja savas vizītes iemeslus, un uz lidostu tika izsaukts kāds austriešu mediķis. Viņš gan sievieti informēja, ka pilnu testēšanu par vīrieša nāves iemesliem bez viņa ķermeņa visā tā kopumā veikt neesot iespējams.

Austrijas policija informēja, ka šāds gadījums Grācas lidostā Austrijā konstatēts, taču izmeklēšana netiks sākta, jo likumi pārkāpti neesot.

Mirušā vīrieša iekšējie orgāni nodoti glabāšanai specializētā iestādē, un tiesu medicīnas eksperti veiks to pārbaudi tuvākajā laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu