«Pica Lulū» investē €40 000 āra terases izveidē Juglā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Picēriju tīkls «Pica Lulū» šajā sezonā atklājis vasaras terasi tirdzniecības centrā Juglā, ierīkojot arī āra krāsni picu cepšanai un jauninājumā investējot 40 000 eiro, informēja «Picu Lulū» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Later LTD» direktore Sandra Gorbunova.

Viņa norādīja, ka ar āra terases izveidi uzņēmums īsteno «festivāla sajūtas koncepciju».

«Mums vienmēr ir patikusi festivālu gaisotne, četrus gadus esam piedalījušies festivālā «Positivus», tādēļ nolēmām ar jaunu konceptu festivāla sajūtu ienest arī Juglas picērijā. «HonoLulū» terase izvietota ar skatu un ir vieta, kur atpūsties, nedodoties uz pilsētas centru vai populārām atpūtas vietām,» sacīja uzņēmuma pārstāve.

Kā ziņots, «Later LTD» ir picēriju tīkla «Pica Lulū» izveidotājs un franšīzes turētājs. Patlaban Latvijā ar zīmolu «Pica Lulū» darbojas astoņas picērijas Rīgā un Pierīgā.

«Later LTD» apgrozījums pērn bija 5,26 miljoni eiro, bet peļņa - 244 456 eiro, liecina «Firmas.lv» dati.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 57 084 eiro. «Later LTD» īpašnieki ir Elmārs Tannis (50%), Pēteris Ints Ruģelis (39,93%) un Kaspars Sūniņš (10,07%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu