Nintendo atkal izlaidīs leģendāro spēļu konsoli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Japāņu elektronikas kompānija Nintendo ir atklājusi ieceri izlaist spēļu konsoli Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System, kura būs izmēros mazāka leģendārās iekārtas Nintendo Entertainment System (NES) kopija.

Ražotājs apgalvo, ka NES replika dizaina ziņā faktiski atbildīs oriģinālam, taču tai pašā laikā būs ievērojami mazāka, korrespondent.net.

Nintendo oficiālajā paziņojumā teikts, ka konsoles barošanai tiks izmantots USB, savukārt pieslēgšanai televizoram paredzēta HDMI saskarne.

Izmantot spēļu kārtridžus, atšķirībā no oriģināla, jaunajā konsolē nav paredzēts. Pēc noklusējuma tajā būs 30 zināmākās un populārākās spēles, tai skaitā The Legend of Zelda, Super Mario Bros. un PAC-MAN.

Pārdošanā Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System nonāks šā gada 11.novembrī un tās rekomendējamā cena būs 59,99 ASV dolāri nepilni 55 eiro.

Iepriekš ziņots, ka Nintendo akciju vērtība tirgū pēc Pokemon GO pakāpusies par veseliem 50%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu