Sveicam! Latvijas pirmajai lēdijai Ivetai Vējonei 50

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 4. jūlijā, Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa dzīvesbiedrei, valsts pirmajai lēdijai Ivetai Vējonei aprit apaļa jubileja - 50 gadi! Sirsnīgi sveicam un sūtām komplimentus - cik gan labi Iveta izskatās savā vecumā!

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa dzīvesbiedre Iveta Vējone ir dzimusi 1966.gada 4.jūlijā. Iveta Vējone ir absolvējusi Madonas 1.vidusskolu, studējusi Liepājas Pedagoģiskajā institūtā sākumskolas pedagoga specialitātē. Pēc augstskolas absolvēšanas strādājusi par sākumskolas skolotāju Madonas 1.vidusskolā. Iveta Vējone dzīvesbiedra prezidentūras laikā par savām atbalsta prioritātēm izvirzījusi izglītības un sociālās jomas projektus, atbalstu bērniem, tostarp ar īpašām vajadzībām un bez vecāku gādības palikušajiem.

«Esmu apguvusi pedagoģes profesiju, tāpēc manis atbalstītie projekti būs saistīti ar bērniem. Bērni ir mana prioritāte,» atzīst Vējones kundze.

Iveta un Raimonds Vējoņi iepazinās skolas gados, vidusskolā mācoties vienā klasē. 1986.gadā Iveta un Raimonds Vējoņi nodibināja ģimeni, kurā ir uzauguši divi dēli. Brīvajos brīžos Iveta Vējone aizraujas ar dārza darbiem, kopjot vecāku puķu dārzu Ķegumā. Vējones kundzei tuvas ir arī balles dejas un grāmatu lasīšana – īpaši ievērojamu cilvēku biogrāfijas, detektīvromāni un ceļojumu apraksti. (http://www.president.lv/).

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu