«ECO Pack», Uldis Kronbergs: Ja ir ticība saviem spēkiem, tad rezultāts būs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums «Eco Pack» darbojas apmēram 6 gadus, un tā pamatdarbība saistīta ar koka izstrādājumu detaļu ražošanu vietējam un eksporta tirgum.  Uzņēmums ražo virpotas un frēzētas koka detaļas, koka iepakojumus un vingrošanas palīglīdzekļus. Tāpat uzņēmums rada inovatīvus risinājumus bērnu un jauniešu attīstībai.

Kā neparastāku izstrādājumu no uzņēmuma piedāvājuma jāpiemin gaismas galds – Light Table Kate – inovatīvs produkts bērnu un jauniešu attīstības, izglītības un radošuma veicināšanai. Gaismas galds ļauj labāk attīstīt uztveri, sajūtas, emocijas, motoriku, koncentrēšanās spējas un sniedz jaunu pieeju darbam ar Montesori pedagoģijas metodēm.

Uzņēmums ir audzis ar ALTUM atbalstu̶ savu darbību «Eco Pack» uzsāka ar Starta aizdevumu, bet tālākajā attīstībā izmantoja MVU Mikroaizdevumu ražošanas iekārtu iegādei.

Šis ir uzņēmēja Ulda Kronberga stāsts par pacietību, neatlaidību un došanos uz priekšu – pretī sava mērķa īstenošanai.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzzini vairāk par ALTUM piedāvājumu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu