Zatlers un Godmanis Ziemassvētku vakaru svinēs ģimenes lokā (41)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemassvētku vakaru Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri pavadīs ģimenes lokā, sacīja prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa. Arī premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) Ziemassvētku vakaru sagaidīs kopā ar savu ģimeni.

Savukārt gan pirmos, gan otros Ziemassvētkus prezidents svinēs draugu lokā. 26.decembrī valsts vadītājs ar dzīvesbiedri piedalīsies Latvijas Televīzijas akcijas "Palīdzēsim talantam" koncertā.

Attiecībā uz Jaunā gada svinēšanu Valsts prezidents vēl izskata vairākas iespējas.

Neskatoties uz garajām brīvdienām, Godmanis šodien pa dienu un rīt, 25.decembrī, plāno doties uz Ministru kabinetu, lai vēl paveiktu aktuālos darbus. Nekādas tikšanās brīvdienās Godmanim gan netiek plānotas, informēja premjera preses sekretārs Edgars Vaikulis.

Savukārt no 26.decembra līdz 1.janvārim Godmanis dosies atvaļinājumā.

Iespējams, šo laiku Godmanis pavadīs ārpus Latvijas.

Kā ziņots, Godmanis Latvijas iedzīvotājiem Ziemassvētkos vēl gaišas domas, cerību un ticību.

"Katram no mums Ziemassvētki savā veidā ir īpaši svētki, labestības, pārdomu, gaišo domu svētki. Laiks, kad vairāk nekā ikdienā katram no mums jābūt līdzās mūsu tuvajiem. Ikvienam Latvijas iedzīvotājam novēlu sirsnīgus Ziemassvētkus, katram novēlu gūt, dodot sirdsprieku un mīlestību," novēl Godmanis.

Godmanis atdzīst, ka dzīve Latvijas iedzīvotājus nav lutinājusi, uzliekot smagus pārbaudījumus, kurus "mēs kopā esam veiksmīgi sākuši risināt". Viņš piebilda, ka arī šie Ziemassvētki diemžēl nav izņēmums un mūsu valsts ir nopietnu pārbaudījumu priekšā.

"Situācija Latvijas ekonomikā un finanšu sistēmā ir likusi valdībai pieņemt smagus, taču nepieciešamus lēmumus, lai stabilizētu un atveseļotu mūsu valsts ekonomiku," uzsver Godmanis.

Premjers ir pārliecināts, ka spēsim pārvarēt grūtības, ja veidosim savstarpējās uzticības kapitālu mūsu valsts attīstības un sabiedrības labklājības veidošanā.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu