Latvijā paviesojas jaunais Subaru Outback

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Decembra vidū, trīs mēnešus pirms Ženēvas izstādē paredzētās lielās pirmizrādes, AD REM Auto salonā Brīvības gatvē tika parādīts jaunais, piektās paaudzes Subaru Outback.

Outback Rīgā ieradās tikai uz pāris dienām un nākamā tikšanās ar automašīnu klātienē būs iespējama vien martā, kad sāksies arī jaunā modeļa pārdošan. «Tas ir unikāls gadījums, ka trīs mēnešus pirms Ženēvas auto izstādes, Baltijas valstu reģionam ir iespēja savām acīm skatīt jauno, piektās paaudzes Subaru Outback,» sacīja Subaru Nordic AB pārstāvis Ringo Rahumēls.

Jaunais Outback ir ieguvis harmoniskākas līnijas, līganāku gaitu, izmēros tas kļuvis nedaudz garāks un platāks, saglabājot to pašu augstumu no zemes – 20 cm, un to pašu riteņu bāzi. Ir mainīts sēdekļu izvietojums un automašīnas salons padarīts plašāks, sniedzot komfortablāku braukšanu gan vadītājam, gan pasažieriem. Aprīkojums kļuvis bagātāks, interjera apdare patīkamāka un šobrīd tas ir pasūtāms ar jauniem ekonomiskākiem benzīna un dīzeļa motoriem – divu litru dīzeļmotoru (150 ZS) un 2.5 litru benzīna motoru (175 ZS).

Drošība ir stūrakmens, kuru Subaru inženieri ir uztvēruši ļoti nopietni un radījuši EyeSight sistēmu, kas šobrīd ir starp labākajām auto vadīšanas drošības sistēmām pasaulē. Izmantojot stereokameras tehnoloģiju, kas uztver krāsas, sistēma atpazīst bremžugunis, precīzi izmēra attālumus līdz priekšā stāvošiem un kustīgiem objektiem, kā arī ātri reaģē nepieciešamības gadījumā. EyeSight sistēma ietver adaptīvo kruīza kontroli, līniju šķērsošanas novērošanu, automātisko bremzēšanu, gāzes pedāļa kontroli, kas nepieciešama, lai izvairītos no sadursmes.

Outback joprojām ir pilnvērtīgs krosovers, kuru raksturo pilnpiedziņa un ļoti laba caurgājība dziļos sniegos un dubļos. Joprojām tam ir pastāvīgā pilnpiedziņa un boksermotori, kas ir rūpnīcas lepnums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu